För sociala medier

Rörligt innehåll i form av exempelvis intervjuer eller informationsfilmer (explainers) är den bästa metoden för att göra komplex information mer lättillgänglig och engagerande för målgrupper i sociala medier. Rör du dig syns du helt enkelt!

Utmaningar med video

Idag går det relativt lätt att skapa enklare filmer för hemmabruk med en mobilkamera, men i professionella sammanhang ställs samtidigt allt högre krav på kvaliteten. Slutresultatet är helt beroende av rätt teknik och kompetens.

Vad kan vi hjälpa er med?

Vi hjälper er ta fram engagerande rörligt innehåll för sociala medier och webb. Vi finns tillhanda för allt från rådgivning och strategi till produktion och distribution. Snabbt, enkelt och till ett rimligt pris.

Rörligt innehåll/video

Det är ingen slump att 80% av all internettrafik 2020 spås bestå av rörligt innehåll. Rörlig bild drar till sig ögats uppmärksamhet bättre än något annat media och ger dig fem gånger större chans att inleda en konversation med dina följare i sociala medier.

Dagens utmaningar
Samtidigt som fler med små medel kan skapa enklare filmer för hemmabruk ställs allt högre krav på teknik, kvalitet, tillgänglighet och anpassning till nya användarbeteenden i professionella sammanhang.

Visste du till exempel att 85% av alla som tittar på videos på Facebook gör det utan ljud via sin mobiltelefon? Tidsgränserna för film i sociala medier blir också ständigt kortare samtidigt som tittarnas koncentrationsförmåga blir allt mer begränsad.

Hur kan vi hjälpa er?
Vi hjälper er ta fram engagerande rörligt innehåll för sociala medier och webb. Och vi gör det snabbt, enkelt och till ett rimligt pris.

Med en bred kompetens och professionell utrustning har vi möjlighet att stötta upp i alla steg av ert filmprojekt, utan tidskrävande mellanled. Vår långa erfarenhet av både produktions- och beställarrollen för videoinnehåll ger oss en unik förståelse för vilka frågeställningar som kan komma upp och vilka lösningar som ger starkast effekt för just er verksamhet.

Mer information vårt erbjudande

Ladda ner vårt produktblad »

Digeffects erbjudande

Vi finns tillhanda för allt från rådgivning och strategi till produktion och distribution av rörligt innehåll. Exempelvis kan vi hjälpa er ta fram engagerande informationsfilmer för sociala medier (explainers) samt filma och redigera intervjuer, samtal eller händelser. Hör av er så ser vi vad vi kan göra för just er!

Kontakt