Boka samtal

Nå potentiella kunder

Vi erbjuder dig som småföretagare rådgivning inom digital marknadsföring baserat på dina behov. Vare sig det gäller strategiska frågor, hur du når nya kunder eller mer konkreta frågor kring att bygga/uppdatera hemsidor, användning av olika plattformar och framställande av annonser.

För det mindre företaget

Småföretagare saknar ofta kunskaper och resurser att marknadsföra sig digitalt - att välja rätt kanaler att synas i och få ut det mesta av en begränsad marknadsföringsbudget. Vi vet också att det allra viktigaste som företagare är att uppnå snabba resultat som genererar intäkter och nya kunder till verksamheten. Där kan vi ge ett stöd.

Personlig rådgivning

Vår rådgivning sker via telefon eller videosamtal. Vi hjälper dig utifrån din situation och kunskapsnivå. Samtalet varar i upp till 60 minuter.

Vad vi kan hjälpa till med

• Generell rådgivning kring vilka möjligheter du som företagare har i sociala medier.

• Konkreta tips på hur du startar konton i olika kanaler och anpassar dem till din verksamhet.

• Metoder för annonsering i digitala kanaler, exempelvis via Google Ads, Facebook, Instagram och LinkedIn.

• Praktiska råd för hur du som företagare relativt enkelt kan producera innehåll på egen hand.

• Guidning i hur du lär dig bygga upp en egen webbsida, alternativt förbättra din befintliga.

Mer information om vårt erbjudande

Ladda ner vårt produktblad »

”Rådgivningen jag fick var konkret med tips jag direkt kunde sätta till verket. Digeffect är lyhörda och jag kommer definitivt använda deras kunskap igen. Tack för hjälpen!”

Louise Nelson
Samtalsstöd, louisenelson.se.

Rådgivningssamtal där vi går igenom ditt företags digitala marknadsföringsstrategi, specifika förutsättningar och eventuella förbättringspotential. Vår rådgivning sker via telefon eller videosamtal. Samtalet varar i upp till 60 minuter. Eventuell avbokning görs senast ett dygn i förväg.

Kostnad: 1200 kronor (inkl. moms).

Boka samtal