Digital annonsering

Vi erbjuder en bred uppsättning möjligheter att synas via olika digitala kanaler.
Val av kanal görs i samarbete med er och anpassat efter era specifika behov. Projektledning ingår.

Sociala medier

Vi utvecklar, sätter upp och optimerar kampanjer i social medier. Men kan också sköta det dagliga hanterandet av era sociala kanaler, exempelvis Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. På så sätt når ni er målgrupp i deras eget digitala vardagsrum.

AdGrants

Google Adgrants ger ideella organisationer fri AdWordsannonsering till ett värde av 10 000 US-dollar per månad. Vi kan Google Grants och erbjuder organisationer att bistå med ansökan, skapa annonser, hantera kontot och successivt optimera annonskampanjerna.

Läs mer

Sök/Google

Med Google Ads syns ni vid rätt plats och tillfälle, utifrån vad er målgrupp själva söker efter. Vi sätter upp kampanjer och optimerar dem löpande. Som kund får ni regelbunden återkoppling och analys.

Display/banner

Med Displayannonsering ökar du synligheten med bannerbilder och budskap över hela webben. Nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle beroende på sökresultat.

Online video/YouTube

Nå ökad synlighet och relevans genom att använda rörliga annonsbudskap där de kommer till sin fulla rätt, på YouTube. Vi sätter upp kampanjen och optimerar den. Vi kan dessutom skapa rörlig video utifrån era behov.

Content - Foto

Bra content innehåller bra foto. Vi erbjuder fotografering av personal, miljö och annat som ni kan behöva som content till er webbplats eller sociala medier.

Content - Video

Video eller rörlig bild tar allt större plats på nätet och är den ultimata formen av content. Vi skapar video, oavsett om det är en intervjufilm eller en illustrationsvideo för intranätet, webbplatsen eller de sociala medierna.

Utbildning/konsulttjänster

Vi erbjuder skräddarsydd utbildning och konsultjänster. Inom sökannonsering, foto och videoskapande. Ofta har en organisation möjlighet att själva göra mycket, men behöver först en genomgång och knuff i rätt riktning. Vi är den knuffen. Men också bollplanket att fortlöpande få stöd ifrån.

Skicka ett meddelande: